0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
iSelek RJ45 CAT 6 Snagless Zárt végű Csatlakozó, 8P8C Moduláris Ethernet Csatlakozók Cat 5e Kategória 6 rekedtek Szilárd Árnyékolatlan Vezeték, valamint LAN Hálózati Kábel (Lehet, 50)

iSelek RJ45 CAT 6 Snagless Zárt végű Csatlakozó, 8P8C Moduláris Ethernet Csatlakozók Cat 5e Kategória 6 rekedtek Szilárd Árnyékolatlan

HUF 2031.75
Készleten

Elérhetőség

[ Lépcsőzetes Kialakítás ] Ez biztosítja a stabil átvitel, mint azok nélkül a Lépcsőzetes Kialakítás.Amikor mind a nyolc vezetékek egyszerre, minden egyes vezeték osztja fel, s elválasztja a két sor.Ez tartja a távolságot minden vezeték egyenlő, biztosítja a nagy távolság, valamint növeli az átviteli sebességet. [ Snagless Arc Klip ] Ez a legújabb design, hogy nagyon letisztult, robusztus, hogy a gyakori kihúzása.A Snagless Design megakadályozza, hogy a kábelt kiugrását a másik kábel mellette.A polikarbonát klip is képes fenntartani akár 20 függőleges ívek nem készíthetők szünet idővel.Ha szeretne megszabadulni a csatlakozó csizma, amelyek hajlamosak a kopás, miközben korszerűsítése a LAN, a i Selek csatlakozó az okos, hosszú távú lehetőség. [ Funkciók ] A i Selek csatlakozók képes elviselni több mint 1200 behelyezés ciklus, amely túl van a tartósság standard 750 ciklus, 1,6-szerese az átlagos.Nem használt polycarbonates nem keverékekben használják i Selek csatlakozók, valamint csizma.i Selek használja a polikarbonát a 3 kiváló jellemzők : 1) Alacsony hővezető, 2) Nem anyag lebomlási—várható élettartama legalább 20 év, 3) Fenntartása tiszta idővel.A i Selek csatlakozók, csizmák, jól megtervezett, majd az utolsó. [ Kompatibilitási ] támogatja 23 26 AWG tömör, valamint a sodort huzalt a OD 0.96, hogy 1.02 mm & UTP kerek kábel.Ez kompatibilis a Macska. 5 E pedig a Macska. 6 kábelek.i Selek RJ45 8 P8 C csatlakozóval lehet használni, mind a T-568 A vagy T-568 B RJ45 egyetemes kiosztása a biztonságos lezárás, következetes kapcsolatok gond nélkül. [ i Selek Támogatás & 3 Év Garancia ] Minden i Selek hálózati termékek vásárlása lesz garantált a i Selek 3 Év Garancia.Ingyenes i Selek Támogatás áll rendelkezésre, hogy válaszoljon a kérdésekre, majd zavart, hogy lehet, hogy míg keres, hogy megtalálja az ideális, valamint megfelelő hálózati ellátás.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked