0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
SALUTUY mobiltelefon karszalaggal, Nem Szorította Futó Karszalag Lágy, Kényelmes Fényvisszaverő Kialakítás Csúszásmentes Design Súlyokat Emelő túrázásra a Futó(L)

SALUTUY mobiltelefon karszalaggal, Nem Szorította Futó Karszalag Lágy, Kényelmes Fényvisszaverő Kialakítás Csúszásmentes Design Súlyokat

HUF 11488.50
Készleten

Elérhetőség

【CSÚSZÁSMENTES TERVEZÉS】Be a karszalag van egy csúszásmentes kialakítása annak érdekében, hogy a karszalag nem csúszik le könnyen edzés közben. 【TÖBBCÉLÚ】nagyon alkalmas emberek, akik szeretnek futni, súlyt emelek, kirándulás, séta a kutya, vagy menjen ki. 【PUHA&KÉNYELMES】Ultra‑könnyű anyag, puha, kényelmes, kényelmesebb, hogy illeszkedjen a karját. 【FÉNYVISSZAVERŐ DESIGN】Felület karszalag van egy fényvisszaverő, a design világít éjjel, hogy a gyakorlat biztonságosabb. 【NEM SZORÍTOTTA】nem Fogja szorítani a telefon, valamint annak biztosítása, hogy a telefon nem lesz sérült.Szolgáltatás : 1. Bent a karszalag van egy csúszásmentes kialakítása annak érdekében, hogy a karszalag nem csúszik le könnyen edzés közben.2. Nem fogja szorítani a telefon, valamint annak biztosítása, hogy a telefon nem lesz sérült.3. Felülete karszalag van egy fényvisszaverő, a design világít éjjel, hogy a gyakorlat biztonságosabb.4. Ultra‑könnyű anyag, puha, kényelmes, kényelmesebb, hogy illeszkedjen a karját.5. Nagyon alkalmas emberek, akik szeretnek futni, súlyt emelek, kirándulás, séta a kutya, vagy menjen ki.Specifikáció : Elem Típus : Futó karszalag Holder Color : Green Size Alkalmas karkörfogat S 19-22cm/7.5-8.7 M 23-26cm/8.7-10.2 a L 26-32cm/10.2-12.6 in Package Lista : 1 x Futó karszalag Jogosult.

Az áru paraméterei

Item Type:
Running Arm Band Holder
Color:
 Green
Size Suitable for arm circumference  S 19-22cm/7.5-8.7in M 23-26cm/8.7-10.2in L 26-32cm/10.2-12.6in :
Package List:
1 x Running Arm Band Holder :

Jobban tetszik neked