0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
DOITOOL Gyerekek U Alakú Fogkefék Képzés Fogkefe Gyermekek Kézi Fogkefe Szilikon Fogkefe Fejét Szóbeli Fogak Tisztítása a Haza Utazás (Sárga)

DOITOOL Gyerekek U Alakú Fogkefék Képzés Fogkefe Gyermekek Kézi Fogkefe Szilikon Fogkefe Fejét Szóbeli Fogak Tisztítása a Haza Utazás

HUF 5494.50
Készleten

Elérhetőség

A szép alakú, vonzó, hogy a gyerekek, csökkenti az ellenállást, hogy a fogmosás.Fogmosás gyorsan, de alkalmasabb a gyermek törékeny íny.Egy kefét, védi a fogíny, csökkenti a sérülés.Lehet hatékonyan tisztítani a fogakat anélkül, hogy fáj íny védelme fogzománcot.Használata szilikon, PP anyaga jó minőségű, de szép kivitelezés, illetve tartós.Leírás keres egy profi, megfizethető U - típusú fogkefe?Ön keres egy erős, fogkefe a gyerekek?Ha igen, akkor ne keressen tovább!A szakmai U - típusú fogkefe kell, hogy megfeleljen az ön igényeinek.az egyik legjobb választás az ön számára.Jellemzők - Szín : Sárga;- Anyaga : PP, szilikon;- Méret : 8. 50 X5. 80 X1. 00cm/ 3. 34 X2. 28 X0. 39in.- Használata szilikon, PP anyaga jó minőségű, de szép kivitelezés, valamint tartós.- Egy kefét, védi a fogíny, csökkenti a kárt.- Fogmosás gyorsan, több alkalmas a gyermekek' s törékeny íny.- Lehet hatékonyan tisztítani a fogakat anélkül, hogy fáj íny védelme fogzománcot.- A szép alakú, vonzó, hogy a gyerekek, csökkenti az ellenállást, hogy a fogmosás.- Szín : Sárga.- Méret : 8. 5 X5. 8 X1 CM; Beleértve a Csomag 1 x Gyerek Fogkefe.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked