0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
XHE Jóga Szőnyeg 15mm Vastag Jóga Szőnyeg TPE Kezdő Szélesíteni Csúszásmentes Lapos Támogatás Fitness Környezetvédelmi Könny-Rezisztens Jóga Szőnyeg Fitness Edzés Mat (Szín : Lila)

XHE Jóga Szőnyeg 15mm Vastag Jóga Szőnyeg TPE Kezdő Szélesíteni Csúszásmentes Lapos Támogatás Fitness Környezetvédelmi Könny-Rezisztens

HUF 22366.80
Készleten

Elérhetőség

[Korlátlan gyakorlása] Alkalmas többfunkciós fitness, nem kell cipőben.Nagyon alkalmas az otthoni jóga stúdiók.Használható bármilyen jóga testtartás, a Pilates, a meditáció, nyújtás edzés, fény aerob testmozgás vagy más edzésprogram.Alkalmas a legtöbb padló felületét. ★ Kiváló rugalmasság, hadd tartsa az egyensúlyt bármilyen módon a gyakorlat.Vízálló technológia lehetővé teszi a szőnyeget könnyen mossa le szappanos vízzel. ★ A pad is hozzáteszi, a funkciók könnyen árukapcsolás, könnyű súly, egyszerű szállítás, raktározás.Jó minőségű szőnyeg jól néz ki, hogy jól érzik magukat, hogy egyensúlyt. ★Vízálló, majd csúszás-bizonyíték : a Speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy a mat a kiváló tapadást, csúszás-bizonyíték is gyakori izzadás. ★Készült környezetbarát tpe : környezetbarát, nem mérgező, íztelen, szagtalan, ártalmatlan.Alkalmas beltéri, mind kültéri használatra, ezek tartós jóga szőnyeg könnyen telepíthető, gyorsan bontakozik ki, s ami a legfontosabb, tudnak elhelyezni, a padlón nélkül curling a széleit.100% vadonatúj, jó minőségű.specifikáció : Termék Neve : Jóga Mat Material : TPEStyle : Egyszerű, modern, Nordicnote : 1. A kézi mérés, a méretek is kissé más, kérlek, bocsáss meg nekem.2. Az eltérés következtében a forgatás fény, lehet, hogy egy kis színt különbség.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.3. Az általános szállítási idő 15-25 nap, kérem, várjon türelmesen.4. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velem e-mailben, mi pedig megadja a megfelelő választ.

Az áru paraméterei

Product Name:
Yoga Mat
Material:
TPE
Style:
Simple and modern, Nordic
1. For manual measurement, the dimensions may be slightly different, please forgive me. :
2. Due to the difference in shooting light, there may be some color difference. Please refer to the actual product. :
3. The general delivery time is 15-25 days, please wait patiently. :
4. If you have any questions, you can contact me by email and we will give you a satisfactory answer. :

Jobban tetszik neked