0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Intelligens Elektromos Vízmelegítő Használt Fogselymet, Vezeték Nélküli Fogászati Szájzuhany Oral - 3 Mód, (Vízálló Waterflosser) 0828 (Színe : Fehér)

Intelligens Elektromos Vízmelegítő Használt Fogselymet, Vezeték Nélküli Fogászati Szájzuhany Oral - 3 Mód, (Vízálló Waterflosser) 0828

HUF 12978.90
Készleten

Elérhetőség

➹Egyszerű, de hatékony : A fogselymet, hogy tiszta fogselyem a legegyszerűbb, leghatékonyabb módszer a fogselyem tisztítás.Összehasonlítva a fogselymet, akkor távolítsa el akár 99,9% - a lepedéket a kezelt területen, valamint javíthatja a rágót egészségügyi akár 50% - kal. ➹Bevizsgált, megbízható : élvezheti egészségesebb fogíny, ragyogó fogak csak 1 perc egy nap. ➹USB töltő rendszer : A mellékelt USB töltő csatlakoztatható a gép; a globális feszültség 100-240 VAC. ➹Fejlett vezeték nélküli design : kényelmes, vezeték nélküli, vízálló kivitel, használható a zuhanyzóban. ➹Garancia támogatása : A csapat képes megoldani minden termék problémák, vagy szüksége van az ön számára.A kiválasztott vezeték nélküli fogselyem egy 1-év garancia.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked