0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Kavalan Állítható Tablet Állvány, Alumínium Asztali Mobiltelefon tartó Állvány Dock (okostelefonok, Táblagépek fel 10,5 hüvelyk), Multi Angle & Ergonomikus Magasság Design (Ezüst)

Kavalan Állítható Tablet Állvány, Alumínium Asztali Mobiltelefon tartó Állvány Dock (okostelefonok, Táblagépek fel 10,5 hüvelyk), Multi

HUF 2428.65
Készleten

Elérhetőség

✔ Tökéletes Látószög & Magasság Design : 6.5" Magasabb Magasság Tervezés, 10-45 mértékben állítható szög design, csökkenti a nyaki fájdalom, valamint a törzs több legkényelmesebb megtekintési szögű, élvezd a legjobb olvasási élmény ülve a széken, vagy állt a konyhában. ✔ Széles Kompatibilitás : Alkalmas minden típusú mobil, Tablet PC.Nagy íróasztal kiegészítők, használja az office house. ✔ Teljes Csúszásmentes Védő Pad : Nem kell aggódni a mobil/tablet, hogy karcolja meg a működés során.Nagy Csúszásmentes védő pad gumi párna biztosítja a készülék nem csúszó, vagy karcolás használat közben.Széles körben alap prémium alumínium tartani a jogosult határozottan kiállnak. ✔ Fantasztikus Masszív Kivitelezés : Egyszerű, kompakt kivitel, kiváló minőségű alumínium ötvözet, ABS.Masszív kialakítás, széles súlyozott kerek bázist, hogy könnyen használható, nem számít, a konyha, étkező asztal, asztal mellett, irodába, vagy bármely asztalon. ✔ Egyszerű Beállítás : Gyors telepítési másodperc.Szép, elegáns design, mint a legjobb ajándék választás az ön számára.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked