0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Tetoválás Toll Készlet Vezeték nélküli Tetováló Gép Toll Brushless Motor Szakmai Újratölthető Tattoo Felszerelés Digitális LED Kijelző a Szakemberek, valamint a Kezdők (Szín : Arany)

Tetoválás Toll Készlet Vezeték nélküli Tetováló Gép Toll Brushless Motor Szakmai Újratölthető Tattoo Felszerelés Digitális LED Kijelző

HUF 47804.85
Készleten

Elérhetőség

1.Ez lehetővé teszi, hogy a művészek, hogy zökkenőmentesen működik bármilyen környezetben, nem kell aggódni üres power csomagok, vagy a hálózati fekete-out. 2.Egy brushless motor (, Miközben jó stabilitás, a hit erősebb,). 3.brushless motor (12v 10800rpm ). 4.motor jó a szín csomagolás , betűk, hagyományos, neotraditional. 5 használható minden jelentősebb patron márkák, valamint az Ambíció patron rendszer.Mi mindig az ön számára a szakmai tanácsadást, valamint a megfelelő, gyors kiszolgálás.Stroke : https : 4 mm️Power-pack főbb jellemzők : ️-Egy kijelző, ahol megtekintheti az összes parameteres például a feszültség, készletek stb.️-Ellenőrzések kapcsolni a gépet, állítsa a feszültség, majd állítsa be a kedvenc beállításokkal gyorsan válthat a beállításokat.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk, mi meg fog válaszolni 24 órán belül.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked