0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Fa Figura Pinokkió 11,81 Magas, Faragott Fából készült Baba ,Belső Szobrocskát Szerző, Kézzel Festett.Ajándék.Lakberendezés.Kézzel készített Oroszországban.

Fa Figura Pinokkió 11,81 Magas, Faragott Fából készült Baba ,Belső Szobrocskát Szerző, Kézzel Festett.Ajándék.Lakberendezés.Kézzel készített

HUF 20115.00
Készleten

Elérhetőség

☆Teljesen kézzel készített. ☆Művészi kézzel festett. ☆Ez a színes szobor természetes fából a szerző design, amire szüksége van, ha keres egy emlékezetes ajándék egy kedves ember vagy barátom. ☆Kézzel készített Oroszországban. ☆KOROSZTÁLY 3+ MÉRET : 11,81 inch (30 cm) Magasság, 4,13 hüvelyk (10,5 cm) Szélesség, 4,33 hüvelyk (11 cm) Hossza.Szerző fa Pinokkió szeretettel faragott festett az orosz mesterek a Sergiev Posad.Köszönöm, hogy a tehetséges művész Sergiev Posad, aki az álom felnőttek valóra, Pinokkió végre kecsesen fér bele egy modern belső tér.Exkluzív, kézzel készített fa figura az orosz kézművesek lesz még pikánsabb, hogy a belső vagy legyen egy emlékezetes ajándék, hogy egy kedves ember vagy barátom.Pinnochio keze mobil.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked