0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Qinlorgo Színes Kiegyensúlyozott Labdát, Inga Játék, a Hálaadás Ajándék, Család Szerető (Newton Labdát Kis Fukszia Alap)

Qinlorgo Színes Kiegyensúlyozott Labdát, Inga Játék, a Hálaadás Ajándék, Család Szerető (Newton Labdát Kis Fukszia Alap)

HUF 11893.50
Készleten

Elérhetőség

Miután az akkumulátor fel van telepítve, akkor kigyullad a szubsztrát, a labda lesz színes, stílusos.Üveg gömb, környezetbarát, nem mérgező, használható sokáig.Ez egy nagyon vicces dekompressziós játék, hogy a labdát lehet használni, hogy a hit más golyó vagy swing.Minőségi oktatási, tudományos szerkentyű, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a törvény megőrzése.Alkalmas otthoni kiegészítők, tanulmány, dekoráció, stb. is alkalmas ajándékokat, a gyerekek játékait.Szolgáltatás : 1. Alkalmas otthoni kiegészítők, tanulmány, dekoráció, stb. is alkalmas ajándékokat, a gyerekek játékait.2. Minőségi oktatási, tudományos szerkentyű, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a törvény megőrzése.3. Miután az akkumulátor fel van telepítve, akkor kigyullad a szubsztrát, a labda lesz színes, stílusos.4. Üveg gömb, környezetbarát, nem mérgező, használható sokáig.5. Ez egy nagyon vicces dekompressziós játék, hogy a labdát lehet használni, hogy a hit más golyó vagy swing.Specifikáció : Elem Típus : Kiegyensúlyozott Golyó Toy Optional Méret : S, MS : Kb. 12 x 12 x 9cm / 4.7 x 4.7 x 3,5 in M : Kb. 15 x 15 x 11.5 cm / 5.9 x 5.9 x 4.5 in Color : Fuchsia Battery : 4 x AA elem (elem nem tartozék) Csomag Lista : 1 X Kiegyensúlyozott Golyó Toy Note : Mivel a kézi mérés, van egy kis hiba, köszönöm a megértést.

Az áru paraméterei

Item Type:
Balanced Balls Toy
Optional Size:
S, MS
Color:
Fuchsia
Battery:
4 x AA batteries (battery not included)
Package List:
1 X Balanced Balls Toy :
Due to manual measurement, there is a slight error, thank you for your understanding. :

Jobban tetszik neked