0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
25 Db Bobbins, valamint varrócérna a Orsót Tartó, Varrógép Szál, mérőszalag, varrócérna Bobbins a Varrógép Hímzés Kézi Varrás DIY (Sárga)

25 Db Bobbins, valamint varrócérna a Orsót Tartó, Varrógép Szál, mérőszalag, varrócérna Bobbins a Varrógép Hímzés Kézi Varrás DIY (Sárga)

HUF 646.65
Készleten

Elérhetőség

A csomag Tartalmazza : kapsz egy mérőszalag, 25 Db varrógép bobbins a varrócérna, elég a DIY varrás, illetve a normál napi használatra.Műanyag Tároló Doboz : 25 Bobbins csomagolva újrahasználható műanyag dobozban.Minden orsót az egy külön helyre, hogy nagyon szervezett, könnyen tárolható, illetve hozzáférési bobbins.További Tartozékok : Jön-val egy puha, mérőszalag, 25 db varrócérna, ami teljesen elég, a normális napi használat, könnyű használni, élvezni a varrás.Magas Minőség : Ezek a bobbins készülnek a kiváló minőségű műanyag bobbins, amelyet fel lehet használni az új bobbins után a szálak vége volt.Széles körben használják a mindennapi életben.A széles körű Alkalmazás : Alkalmas a varrógép kézzel készített, javítás ruha, a legjobb választás mindazok számára csak most kezdődik el, egy hímzéssel, gép vagy egy varrógépet.Szín : Sárga Varrógép készlet tartalom : 25 x varrógép bobbins 25 x varrócérna 1 x orsó doboz, 1 x mérőszalag.Jellemzők : 1. 25 Db bobbins, valamint varrócérna, egy nagyszerű eszköz a varrógépet vagy hímzés géppel. 2. Áttetsző, tartós orsóház, könnyen tartani a szálak mind a szervezett, majd elérhető. 3. Az orsót szálak készülnek a kiváló minőségű pamut, poliészter, jó szívósság, nem könnyű megtörni. 4. Egy jó termék, ami kell tenni az oldalán a varrógépet, egy tökéletes ajándék nagyi, anya, feleség, varrás rajongók, varrás kezdőknek.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked