0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
BITANR Galaxy S20ultra hátlap Üveg Csere Akkumulátor Ajtó Ház Vízálló Fényképezőgép Objektív Alkatrész Samsung Galaxy S20ultra SM-G988U G988W/F + Eject Pin Eszközök (Szürke)

BITANR Galaxy S20ultra hátlap Üveg Csere Akkumulátor Ajtó Ház Vízálló Fényképezőgép Objektív Alkatrész Samsung Galaxy S20ultra SM-G988U

HUF 6385.50
Készleten

Elérhetőség

【Kompatibilis】Ez kompatibilis a Samsung Galaxy S20ultra G988(Minden Fuvarozó).Nem a Samsung Galaxy S20 vagy S20 Plus.Kérjük, ellenőrizze, hogy a Modell a telefon vásárlás előtt. 【Márka OEM Minőség】vissza üveg Fedele elemtartó fedelét a Samsung Galaxy S20ultra G988 Minden olyan légi Fuvarozó számára. 100% - ig tökéletes csere.Tesztelt egyenként a szakmai technicist szállítás előtt.Ez a csere, hátsó ajtó fog javítani a törött, sérült, karcos, Samsung S20ultra telefon.Visszaállítja a készülék új. 【Egyszerű Telepítés】kamera lencséje vízálló öntapadó előre telepítve.A használati útmutató nem tartalmazza azonban sok útmutatók állnak rendelkezésre a You Tube-on.A következő videóban lépésről lépésre.Tudod telepíteni egyszerűen.Élvezheti a szórakoztató DIY. 【Jön a Teljes körű Eszköztár】jön-val egy teljes körű szakmai javítás toolkit.Ez sokkal könnyebb, hogy távolítsa el a törött hátsó üveg ajtó. 【12 Hónap Garancia】biztosítunk egy év garancia ez a hátsó üveg fedél csere.Küldhetünk új hátsó hátsó üveg, vagy a teljes vételárat, mint egy a döntést, ha nem 100% - ig elégedett ezt az elemet.Ügyfélszolgálati munkatársaink online a nap 24 órájában.Ha bármilyen kérdése van a telepítés, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben.Ez kompatibilis a Samsung Galaxy S20ultra G988(Minden Fuvarozó).Nem a Samsung Galaxy S20 vagy S20 Plus.Kérjük, ellenőrizze, hogy a Modell a telefon vásárlás előtt.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked