0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Mini Digitális Kamera, 2.7 K Ultra HD 2.88 Inch LCD 44 MP Újratölthető FamBrow Digitális Videó Kamera Zsebében Vlogging Kamera Gyerekek Kamerák 16X Digitális Zoom a Kezdő Fotózás (Lila)

Mini Digitális Kamera, 2.7 K Ultra HD 2.88 Inch LCD 44 MP Újratölthető FamBrow Digitális Videó Kamera Zsebében Vlogging Kamera Gyerekek

HUF 8638.65
Készleten

Elérhetőség

SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . 【44 MP Magas Pixel Digitális Fényképezőgép】 44 Megapixeles CMOS érzékelő, támogatás 2.7 K videó felbontása pedig 44 MP kép felbontás.A kép formátum : JPEG, a videó formátum AVI. 2.88 inch LCD kijelző egyszerűvé teszi a képeket, hadd élvezze a fotó/videó-visz sehova. 【16 X Digitális Zoom Fényképezőgép Beépített Vaku】 16 X digitális zoom felnagyítja a kép, a várható fotók szerint általában a helyszínen pedig szintén az ön nyitott a beépített vaku szerint jelenet van szüksége, kiváló teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett. 【Önkioldó Folyamatos Fényképezési Funkció】 önkioldó egy sokoldalú, számos beállítás : 2-es, 5-ös, 10-es.A mini digitális fényképezőgép hogy folyamatos felvétel ,így nem lehetett kihagyni, minden boldog pillanatokat a mindennapi élet.Szintén a funkció anti-shake, arcfelismerés, mosoly elfog, gyönyörű arc, amely segít, hogy rögzítse az összes emlékezetes alkalommal. 【Hosszú Akkumulátor élettartam】Ez a digitális fényképezőgép kicsi, könnyű, könnyen csomag hordozza, hogy elfog boldog pillanatok, bárhol, bármikor.Ez a blog kamera két 700m Ah újratölthető lítium-ion akkumulátor-n keresztül tölthető az USB-kábel a csomagban. 【Tökéletes Ajándék, s a W/T gombot a nagyításhoz vagy a kicsinyítéshez.Megjegyzés : A webkamera módban egy külső kamera a számítógép, de nincs hang, pls használni egy extra mikrofon.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked