0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
Unikornis Pinata az Egyszarvú Fél Javára, Mágikus Egyszarvú Party Kellékek Születésnapi Party Kellékek, a Multi-Szín Haj & Farok, Rózsaszín Szívek (13 x 4 x 16 cm)

Unikornis Pinata az Egyszarvú Fél Javára, Mágikus Egyszarvú Party Kellékek Születésnapi Party Kellékek, a Multi-Szín Haj & Farok, Rózsaszín

HUF 3238.65
Készleten

Elérhetőség

【PINATA PARTY KELLÉKEK】Egyszarvú a pinata-t, az egy nagy buli a kínálat, hogy összekapcsolják más egyszarvú díszek egy egyszarvú szülinapi buli.Töltse ki a mini egyszarvú pinata kis cukorka, mini játékok, a konfettik, majd a szünet a pinata-t, egy bottal, hogy meglepetés a többi párt a résztvevők, vagy a gyerekek. (PS : Töltőanyagot nem tartalmaz.). 【KÖNNYŰ MEGTÖLTENI】EGY jelölő beillesztett a pinata-t, hogy árulja el, hol töltse fel a cukorka, mini játékok, konfetti, vagy egyéb kisebb tételek.Egy erős hurok a hátán az egyszerű lóg. 【PINATA MÉRET】Az egyszarvú pinata intézkedések 13 x 4 x 16 cm.Pinata mellkasát, test, fej, a rendelkezésre álló hely, PLS észre, hogy túl nagy tételek, lehet, hogy túl sok helyet. 【MINŐSÉGŰ ANYAGBÓL】Készült, élénk színű szövet, papír vagy karton.Nagy Pinata bármilyen korú vagy esemény. 【FIGYELMEZTETÉS】Tartja 2lbs cukorka/játékok maximális.Fulladásveszély - Apró alkatrészeket.Nem a 12 év alatti gyermekek.Unikornis Pinata az Egyszarvú Fél Javára, Mágikus Egyszarvú Party Kellékek Születésnapi Party Kellékek, a Multi-Szín Haj & Farok, Rózsaszín Szívek (13 x 4 x 16 cm).

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked